Hvad siger vores kunder

Intet er vigtigere end vores kunders vurdering af de ydelser, der bliver købt hos os. Her kan du se et udpluk af de tilbagemeldinger, vi har fået og som er med til at sikre, at vi hele tiden udvikler os til gavn for alle vores kunder.

FN Verdensmål
  - dagens tema i Sorø Erhvervsudviklingsråd

Søren Søndergaard Kjær

Kommunaldirektør Sorø Kommune
Borgmester Gert Jørgensen spørger: Kan FN Verdensmål styrke virksomheder og kommune og bidrage til toplinien i hele Sorø Kommune?

Formand for Rådet Michael von Bülow spørger, hvordan gør vi det konkret?

Dagens indlægsholder var Ole Kjerkegaard Nielsen, Shared Value Innovation. I korte træk besvarede han spørgsmålene fra borgmester og formand: sundhed, turisme og byggebranche er oplagte sektorer at starte med at inddrage verdensmål. Se på værdikæden, styrk det lokale forretningsmiljø og husk at de unge søger arbejdspladser, hvor verdensmålene indgår i mål og sprog. Man kan også bruge verdensmålsprog til at samarbejde og undgå tvister og retssager. Verdensmål: en metode til at flytte alle i samme retning!

Sorø Erhvervsudviklingsråd vil bruge inspiration fra verdensmålene, når man udvikler sit input til den næste vækststrategi i Sorø Kommune. Formanden for Byrådets Arbejdsmarkeds- og Erhvervsudvalg Rolf Clausen nikkede og ser frem til at bruge erhvervets indspil, når han og det politiske udvalg i første kvartal arbejder videre med at udvikle vækstpolitikken i hele kommunen.

Ole Kjerkegaard Nielsen i dialog med Erhvervsudviklingsrådets næstforkvinde Malene Frandsen.

Arkitektfirmaet RUM

Marianne K. Kristensen

Administrerende direktør
Arkitektfirmaet RUM er en af de bedste tegnestuer på vores felt. Der er dog stor forskel på at ligge i førerfeltet og ligge nummer et. Vi vil gerne være de bedste, til hvad vi gør.

At få verdensmålene integreret i vores strategi er et vigtigt element for os i vores rejse til at sikre, at vi bliver successfulde, samtidig med at vi bidrager postivt til det omkringliggende samfund.

Vi har fået gode tilbagemeldinger fra vores kunder om hvorledes vi taler om andre mål end dem vi normalt taler om og internt har det betydet en ændring i den måde vores medarbejdere føler et formål med deres opgaver.

Vores arbejde med Shared Value Innnovation har givet os både inspiration og handlepunkter til hvorledes vi kan ændre vores produkter, processer, men også have indflydelse på virksomhedens rammevilkår og forretningsklima til fordel for både os, men mest vores kunder og deres hverdag.

Vi inspirerer

Shared Value Innovation har skabt en ny måde at drive forretning på og har bla. inspireret forskningen af Professor Michael E. Porter på Harvard Business School. Du kan læse et par af hans pubikationer herunder:

  • Creating Shared Value - New Opportunities for Company Performance and Purpose
  • Measuring Shared Value - How to Unlock Value by Linking Social and Business Results.

Måden at skabe værdi på, har også givet anledning til ny forskning blandt andet af Verena Girschik. Du kan læse hendes artikel herunder

  • Shared Responsibility for Societal Problems - The Role of Internal Activists in Reframing Corporate Responsibility.

Shared Value Innovation

Stormlugen 4b
3140 Ålsgårde
Tlf. +45 53 77 24 74
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

CVR: 39 99 97 22